Matkamuistoja Bengtskärin majakalta

Bengtskärin majakka on loistava vierailukohde, siellä pääsee tutustumaan saariston ainutlaatuiseen luontoon ja majakan, sekä merenkulun historiaan. Majakka sijaitsee Suomenlahden edustalla, 30 kilometriä Hangosta lounaaseen. Saari kuuluu Turunmaan saaristoon ja se on Suomen eteläisin asuttu paikka.

Mikebon on toimittanut Bengtskärin majakalle matkamuistoina myytäviä tekstiilejä ja muita tuotteita jo yli 20 vuoden ajan. Majakalle suunniteltavissa tuotteissa pyritään ottamaan huomioon kohteen ainutlaatuisuus ja niissä on vahvasti merellinen leima. Suurin osa majakalle toimitettavista tuotteista on tehty yksnoikeudella heille ja niitä ei saa mistään muualta kuin Bengtskäristä.

Tuotteiden myynnillä tuetaan myös majakan kunnostusta ja ylläpitoa. 

Raitapaidoissa on merellinen tunnelma ja siihen sopii erinomaisesti kaksivärinen painatus Bengtskärin majakasta. Kuvan majakasta on piirtänyt taiteilija Kai Kortelainen.

Tarvitsetko jotain vastaavaa?

Jos pidit Bengtskärin tuotteista, niin me voimme suunnitella yrtyksellesi jotain vastaavaa. Meiltä saat palvelua ja laajan valikoiman tuotteita. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä