Matkamuistoja napapiiriltä

Napapiirillä Joulupukin lomakylässä on tarjolla joulun taikaa ja unohtumattomia elämyksiä ympäri vuoden. Rovaniemellä pääset siis tapaamaan oikean joulupukin ja voit nauttia vaikkapa poroajelusta. Mikebon on toimittanut Pajakylän toimintaa pyörittävälle Napapiirin lahja Oy:lle matkamuistoja vuosien ajan. Matkailijoita ilahduttamaan on suunniteltu monia tuotteita kuten kestokasseja ja laaja valikoima T-paitoja, huppareita ja takkeja.

Pohjoisella napapiirillä 66° N vierailu on monille matkailijoille ainutlaatuinen elämys, josta halutaan viedä muistoja kotiin ja läheisille. Kuvan t-paidassa on havainnollistettu mielikuvituksellisesti missä napapiiri ja Rovaniemi sijaitsevat. Taustalla räiskyvät revontulet.

Asiakkaiden vakuuttaminen turvallisuudesta korona-pandemian aikana on ensiarvoisen tärkeää. Mikebon toimitti Napapiirin lahjan henkilökunnalle heidän brändiinsä sopivia kasvomaskeja.

 Tarvitsetko jotain vastaavaa?

Jos pidit Napapiirin lahjan tuotteista, niin me voimme suunnitella yrtyksellesi jotain vastaavaa. Meiltä saat palvelua ja laajan valikoiman tuotteita. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä