Matkamuistoja mereltä

Baltic Sea Crossing on Mikebonin brändi, jota myydään yksinoikeudella Tallink Siljalle. Brändin tuotteita ovat pääasiassa päähineet, joista löytyy tuotteita kesäksi ja talveksi. Suunnittelun lähtökohtana on pidetty yksinkertaisuutta, tyylikkyyttä ja tietenkin merellistä ilmettä. Valikoimasta löytyy lippiksiä ja pipoja, joista esimerkkinä voidaan mainita heijastavasta langasta kudotut pipot.

Laivojen Tax Free myymälöissä myydään tuotteita, jotka ovat joskus liian painavia kannettavaksi tavallisella kertakäytöisellä muovikassilla. Asiakkaille haluttiin tarjota kestävämpi vaihtoehto, joka olisi ulkonäöltään näyttävä. Tax free myymälöihin suunniteltiin myyntituotteeksi käytännöllinen kestokassi, jossa on yhtiön laivoista koostuva kuosi.

Tallink Siljalle on suunniteltu jääkaappimagneetteja, avaimenperiä ja pullonavaajia, joita myydään laivojen myymälöissä. Jokaisesta laivasta suunniteltiin on oma magneetti ja erikseen tuotteita Tallinkille ja Siljalle yhtiön toivomusten mukaisesti.

 Tarvitsetko jotain vastaavaa?

Jos pidit Tallink Siljan tuotteista, niin me voimme suunnitella yrtyksellesi jotain vastaavaa. Meiltä saat palvelua ja laajan valikoiman tuotteita. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä