Tarjoamme laadukkaat ja yksilölliset tuotteet.

Pyydä tarjous

Olemme erikoistuneet painamalla ja brodeeraamalla yksilöityjen tekstiilien ideointiin, graafiseen toteutukseen sekä tuotantoon ja logistiikkaan. T-paidat, pikeet, hupparit sekä muut mainostekstiilit löytyvät suoraan varastostamme. 

Autamme asiakkaitamme valitsemaan heidän käyttöönsä sopivimmat tekstiilit ja niihin parhaiten soveltuvat merkkausmenetelmät. Kokenut henkilökuntamme yhdessä parhaiden laitteiden kanssa pitävät huolen siitä, että asiakkaamme ja tuotteiden käyttäjät ovat sataprosenttisen tyytyväisiä.

Laadukkaat tavat yksilöidä tuotteita:

  • Seripainatus
  • Digipainatus
  • Siirtokuvapainatus
  • Brodeeraus ja aplikointi
  • Graafinen suunnittelu
  • Eri tekniikoiden yhdistelmät

Silkkipainatus 

Perinteinen silkkipaino menetelmä sopii erityisesti suurempien kappalemäärien käsittelyyn.  Nykyaikaisen ja tarkan painokoneemme värimäärä on riittävä myös hyvin vaativien painatusten toteuttamiseen.  Osaavan henkilöstömme käytössä on alan paras ja uusin teknologia, joilla voidaan yksilöidä tuhansia tuotteita päivässä.

Digipainatus

Uusinta teknologiaa edustaa digitaalinen painolinjamme. Digipainamisen etuja ovat upeat valokuvan tarkat painatukset, kestävä ja miellyttävä painojälki ja mahdollisuus toteuttaa näyttäviä ja monivärisiä painatuksia pienempiinkin kappalemääriin.

Brodeeraus ja aplikointi

Brodeeraus ja aplikointi ovat tyylikäs ja kestävä tapa yksilöidä tuotteita.  Nämä menetelmät mahdollistavat merkkauksen myös paksumpiin materiaaleihin, kuten esimerkiksi takkeihin, pyyhkeisiin, päähineisiin ja muihin materiaaleihin joihin painaminen ei sovellu. 

Siirtokuva

Tämä menetelmä soveltuu erityisen hyvin urheilussa käytettäviin teknisiin materiaalin. Tyypillisä käyttökohteita ovat pelipaitojen numerointi ja nimikointi. Siirtokuva menetelmällä voidaan merkata myös haastavia materiaaleja, sekä toteuttaa esimerkiksi monivärisiä logoja pieniin kappalemääriin.

Graafinen suunnittelu

Ideoimme ja toteutamme satoja uusia tuotteita vuosittain. Vahva graafinen osaaminen, tekstiili painamisen erityispiirteiden ymmärtäminen ja yli 30 vuoden kokemus alalta ovat vahvuuksiamme.

 

 

 

 

Suosituimmat yritystuotteet:

Tarvitsetko apua?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro meille mihin käyttöön etsit tuotetta, tarjoamme sinulle tuotteen jolla on hyvä hinta-laatusuhde.  Pitkä kokemuksemme helpottaa oikean tuotteen valinnassa.

Eija Kortelainen
040 0539 239 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tarjouspyyntö

Voit laittaa meille tarjouspyynnön vaikka sinulla ei olisi vielä tarkkaa käsitystä siitä, miten tuotteet teetetään. Asiantuntijamme tarjoavat henkilökohtaista suunnitteluapua juuri sinun tarpeeseesi.

Täytä ensin tilaajan tiedot

Määrittele tilattavat tuotteet