Logolla varustettu kasvomaski viestii vastuullisesta toimijastaKoronaepidemian aiheuttama poikkeustilanne on pakottanut meidät huomioimaan hygienia-asiat erityisellä vakavuudella. Kasvomaskin käyttö, turvavälien noudattaminen sekä aiempaa ahkerampi käsien pesu ja käsidesin käyttö ovat tulleet luontevaksi osaksi arkeamme. Koronatilanne näyttäisi jatkuvan ja korkeammat hygieniasuositukset voivat olla vielä pitkäänkin voimassa. 

Kasvomaskit ovat tulleet osaksi työasuja

Koronan leviäminen riippuu pitkälti ihmisten ja yritysten tavoista noudattaa heille annettuja hygieniasuosituksia. Vastuullinen yritys huolehtii työntekijöittensä ja asiakkaittensa turvallisuudesta liiketoimintaa toteuttaessaan. Kasvomaskeista on tullut muutamassa kuukaudessa luonteva osa ihmisten työpukeutumista, tehden ihmisten välisestä kanssakäymisestä turvallisempaa ja luontevampaa. 

Kasvomaskin käytön tarkoituksena on estää hengitysteistä erittyvien pisaroiden leviämistä ympäristöön ja koronaviruksen tarttumista ihmisestä toiseen. Kasvomaskia tarvitsemme ollessamme lähikontaktissa sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa emme normaalisti ole tekemisissä. 

Logolliset kasvomaskit tuovat monia hyötyjä

Tiesitkö, että sinun on mahdollista tilata työntekijöillesi heidän muuhun työasuunsa sopivia kangasmaskeja yrityksesi logolla painettuna? Logolliset kasvomaskit tuovat monia hyötyjä: Yhtenäiset työasut helpottavat asiakkaitanne tunnistamaan teidät. Oma työporukka on helpompi tunnistaa logollisten maskiensa ansiosta muista työmaalla liikkuvista. Logollinen kasvomaski on hyvä keino viestiä yrityksestänne vastuullisena toimijana. 

Yritystekstiilejä tarjoavalta Mikebonilta voit tilata yrityksesi logolla varustettuja kangasmaskeja, jotka sointuvat luontevasti työntekijöittenne muuhun työasuun. Maskit teidän on mahdollista saada jo parissa päivässä haluamallanne painatuksella. Painettujen maskien hinnat alkavat 3,5 eurosta ylöspäin.

Mikebonilla on vankka kokemus yksilöityjen tekstiilien ideoinnista, graafisesta toteutuksesta sekä tuotannosta ja logistiikasta. Tuotteiden suunnittelu ja tuotanto on kotimaista työtä. Suurin osa tuotteista painetaan ja brodeerataan Vantaalla. 

Mikebon käyttää painatuksissaan terveydelle turvallista painoväritekniikkaa. Kangasmaskit suositellaan pestäväksi vähintään 60 asteessa jokaisen käyttökerran jälkeen, ja tuote kestää haalistumatta myös keittämisen. 

Yrityksenne logolla painetut kangasmaskit

  • tekevät asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa asioimisesta turvallisempaa ja sujuvampaa
  • ohjaavat asiakkaat teidän luo
  • auttavat teitä erottautumaan muista
  • kasvattavat yrityksesi tunnettavuutta
  • täydentävät ja yhtenäistävät työntekijöidenne työasua
  • ovat kirurgisia kasvomaskeja inhimillisemmän näköisiä
  • helpottavat tunnistamaan oman työporukan työmaalla
  • viestivät vastuullisesta toimijasta.

Tässä esimerkkejä painamistamme kasvomaskeista:

Tummansininen Cupra kasvomaski


Tummansinen Golden Spirit kasvomaski

Kasvomaski säädettävillä kumilenkeillä. Sopii kaiken ikäisille. 100 % puuvillaa. Kolmikerroskangasta, jossa filtteritasku. Maski soveltuu käytettäväksi myös ilman filtteriä.

Nenänvarren kohdalla muotoiltava ohut metallilevy kankaan sisällä. Ei sisällä nikkeliä. Pesu 60 asteessa. 

Musta Napapiirin Lahja kasvomaski

Pehmeästä kolmikerroskankaasta valmistettu kasvomaski. 100 % puuvillaa. Pesu 60 asteessa. Hengittävyys, läpäisevyys ja suodatus testattu laboratoriossa (suodatus on yli 70 %). 

Meiltä saat hankittua työntekijöillesi yhtenäiset ja yrityksesi näköiset työasut. Ota yhteyttä Mikeboniin!

Ota yhteyttä