Monipuolinen mallisto matkamuisto- ja lahjatavaramyymälöille

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Laaja ja jatkuvasti uudistuva mallistomme sopii erityisen hyvin matkamuisto- ja lahjatavaroiden markkinoille.  Runsas varastomme mahdollistaa nopeat toimitukset.

Valitsemme mallistoomme laadustaan tunnettujen valmistajien parhaita tuotteita. Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, joka hankkii tuotteitamme yhä uudelleen ja suosittelee niitä myös ystävilleen. 

Verkkokauppa

Mikebonin tuotteita voit tilata kätevästi jälleenmyyjillemme tarkoitetusta verkkokaupasta. Verkkokaupan käyttäjäksi pääset pyytämällä henkilökohtaiset tunnukset asiakaspalvelustamme.  Verkkokauppa on helppokäyttöinen ja tilaaminen sieltä onnistuu silloin kun sinulle parhaiten sopii.

 

Yrityksemme on aloittanut Mikebonin tuotteiden myynnin vuonna 1996 ja olemme erittäin tyytyväisiä tuotteisiin ja palveluun, myös omilta asiakkailtamme saamamme palaute on aina ollut positiivista.

Toimitamme jälleenmyyjillemme tuotteiden  myyntiin sopivia myyntitelineitä ja kalusteita, sekä autamme esillepanossa. Kysy edustajaltamme myyntikalusteita. 

 

Edustajamme käy säännöllisesti seuraamassa myyntipisteissä tuotteiden menekkiä ja samalla kertomassa uutuuksista. 

  • Nopea toimitus
  • Laaja valikoima
  • Laadukas toteutus
  • Uniikki design

Turvallisia tekstiilejä

Öko-Tex standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kehitettiin vuonna 1992. Standardi rajoittaa tiettyjen, haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

 

 

Tuotteitamme myydään lähes kaikissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä

Myynti
020 7401 850