Tarjoamme monipuolisen ja kaupallisen malliston myymäköihin ja verkkokauppaan.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Laaja ja jatkuvasti uudistuva mallistomme sopii hyvin lahjatavaroiden markkinoille.  Runsas varasto ja nykyaikainen painotekniikka mahdollistavat nopeat ja myös pienemmät toimitukset.

Valitsemme mallistoomme laadustaan tunnettujen valmistajien tuotteita. Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, joka tilaa yritykseltämme tuotteita yhä uudelleen ja suosittelee niitä myös kollegoilleen ja ystävilleen. 

Verkkokauppa

Mikebonin tuotteita voit tilata kätevästi jälleenmyyjillemme tarkoitetusta verkkokaupasta. Verkkokaupan käyttäjäksi pääset pyytämällä henkilökohtaiset tunnukset asiakaspalvelustamme.  Verkkokauppa on helppokäyttöinen ja tilaaminen sieltä onnistuu silloin kun sinulle parhaiten sopii.

 

Yrityksemme on aloittanut Mikebonin tuotteiden myynnin vuonna 1996 ja olemme erittäin tyytyväisiä tuotteisiin ja palveluun, myös omilta asiakkailtamme saamamme palaute on aina ollut positiivista. Inga Jääskö, Napapiirin lahja Oy

Toimitamme jälleenmyyjillemme tuotteiden  myyntiin sopivia myyntitelineitä ja kalusteita, sekä autamme esillepanossa. Kysy edustajaltamme myyntikalusteita. 

 

Edustajamme käy säännöllisesti seuraamassa myyntipisteissä tuotteiden menekkiä ja samalla kertomassa uutuuksista. 

  • Nopea toimitus
  • Laaja valikoima
  • Laadukas toteutus
  • Uniikki design

Turvallisia tekstiilejä

Öko-Tex standardi 100 on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, joka kehitettiin vuonna 1992. Standardi rajoittaa tiettyjen, haitta-aineiksi katsottavien tekstiilikemikaalien käyttöä. Riippumattomien tutkimuslaitosten myöntämä sertifikaatti takaa, että tuotteessa ei ole haitallisia torjunta-aine-, raskasmetalli- tai formaldehydijäämiä.

 

 

Tuotteitamme myydään lähes kaikissa Euroopan maissa.

Ota yhteyttä